• 02633420186الی90
  • info@alborzccim.ir
اتاق بازرگانی استان البرز
نام مدیرعامل :

نبی اله نوری نسب

رزومه :
شرکت مانتا (ماکارونی سمیرا) درتاریخ 20 دی ماه 1356 با هدف ارتقا ء سطح کیفی تولید انواع ماکارونی ( فرمی و رشته ای ) تاسیس و با لطف پروردگار و تكيه بر دانش و تكنولوژي روزدنيا و بهره مندی ازتجهیزات و دستگاههاي پیشرفته و تمام اتوماتيك اروپایی و تلاش پرسنل آموزش ديده و متخصصین صنایع غذایی توانسته است محصولات متنوع و با کیفیت خود را با برند تجاری سمیرا به بازار عرضه نماید و پاسخگوی نیازهای غذایی کلیه مصرف کنندگان محترم باشد. نظر به استفاده از آرد مرغوب ، بهره مندی از تکنولوژی های جدید ، برخورداری از توان علمی متخصصین صنایع غذایی ، قیمت مناسب ورعایت حقوق مصرف کنندگان ، ماکارونی سمیرا توانسته است جایگاه بسیار مناسبی در بازارهای داخل و خارج کسب کند بطوریکه درحال حاضر محصولات این شرکت علاوه بر توزیع درکلیه استانهای کشور به اکثر کشورهای همسایه نیز صادر میگردد و هر روز بر تعداد مصرف کنندگان ماکارونی سمیرا اضافه میگردد که این موضوع نمایانگر کیفیت بالای ماکارونی سمیرا و ارزش ویژه ای است که این شرکت برای مصرف کنندگان خود قائل است . شرکت مانتا( ماکارونی سمیرا ) توجه ویژه ای به سلامت جامعه دارد و در این راستا همواره سعی نموده است که با توجه به خواست و نیاز مصرف کنندگان محترم ، محصولات متنوع خود را با بالاترین سطح کیفی دراختیار مصرف کنندگان محترم قرار دهد. ماکارونی سمیرا تولید محصولات سالم ، مغذی و فراسودمند و با قیمت مناسب را سر لوحه کسب و کار خود میداند و از هرگونه تلاش و کوششی در راستای تحقق این مهم دریغ نمی ورزد. احترام دائم به مشتریان ، توجه به نياز آنها و تلاش در جهت برآورده کردن آنها با ارائه محصولات جدید ، توجه به بهداشت و سلامت جامعه ، جلب رضايت هر چه بيشتر مشتريان ، ارتباط دائم و مستمر با بازار و مصرف کنندگان ، صداقت در عمل و بهبود مداوم فعالیتها ، استقرار نظام مدیریت کیفیت و سيستم ايمني و سلامت مواد غذاييISO-22000 ، ارتقاء سطح آموزش و یادگیری پرسنل ، افزايش مستمر قابليت رقابت با رقبا و توجه دائم به افزایش رضايتمندی وخشنودی مشتريان از جمله معیارها و ارزش های اخلاقی کسب و کار ماکارونی سمیرا است . دریافت اولين گواهينامه استاندارد ايران در صنعت توليد ماکاروني ،دریافت تنديس اولين جشنواره مديران برتر صنايع غذايي در سال 1388 ، دریافت گواهینامه حلال از سوی انجمن متخصصین علوم و صنايع غذايي ، کسب گواهينامه ISO 22000:2005 درتامين سيستم ايمني و سلامت مواد غذايي ، دریافت تنديس چهارمين جشنواره صنايع غذايي برتر و تنديس مديران موفق برندهاي برتر صنايع غذايي و تنديس سومین جشنواره تخصصی غذاي سالم و نیز تنديس مديران موفق در بزرگترين جشنواره طرح ملي سپاس ، دریافت با ارزش ترین نشان کیفی محصولات غذایی "سیب سلامت" از مقام محترم وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی طی سالهای 1389 و 1394 و دریافت گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان درسالهای 89 -90 –91 -92 – 93-94 از جمله افتخارات ماکارونی سمیرا و گواهی بر ارائه محصولاتی با کیفیت وتلاش در ارتقاء سطح سلامت جامعه وخدمت به مردم شایسته ایران می باشد.

محصولات :

انواع ماکارونی : رشته ای - فرمی - رشته سوپی - لازانیا - فتوچینی - رشته آشی