• 02633420186الی90
  • info@alborzccim.ir
اتاق بازرگانی استان البرز
نام مدیرعامل :

محمودرضا محمودپور

رزومه :
صنايع غذايي بهروزنيك در سال 1356 كار خود را آغاز كرد . اين كارخانه در يك منطقه صنعتي و در كيلومتر 15 جاده كرج قزوين قراردارد و با مساحت حدود 20 هزار متر مربع بوده كه غريب 5 هزار متر مربع را سالن هاي توليد ، ساختمان اداري ، انبارهاي مواد اوليه ، سردخانه ها و مراكز تحقيقاتی مشغول به فعالیت است. توليدات شركت صنايع غذايي بهروز نيك در حال حاضر انواع سس، كنسروجات ، انواع شور، ترشي، انواع مربا، آبليمو و….است. همت همدلي كاركنان تلاشگر اين واحد با مديريت علاقمند و خدمتگذار ، موجب شد با وجود حضور صنايع صاحب نام و با سابقه بتواند سهم مناسبي از بازار فروش را به خود اختصاص دهد.چندانكه در حال حاضر " بهروز " با لطف خداي بزرگ ، در سايه كوششهاي پيگير همكاران و تشويق و حمايت خريداران گرامي ، جايگاه مناسبي را يافته و همواره در صدد است با عرضه فرآورده هايي با تنوع بيشتر و كيفيت بهتر در جهت جلب رضايت عموم بويژه مصرف كنندگان ارجمند گام بردارد . اين واحد توليدي موفق به اخذ كليه پروانه هاي قانوني مورد نياز ( پروانه تشويقي ) گرديده است و در حال حاضر بغير از پروانه هاي تاسيس و بهره برداري داراي 55 پروانه ساخت است كه در فصول مختلف كليه محصولات داراي پروانه ساخت را توليد و به بازار مصرف عرضه مينمايد در اين واحد توليدي خريد مواد اوليه از طريق واحد تداركات با نظارت آزمايشگاه كنترل كيفي صورت ميگيرد و در كليه مديريتهاي تحت پوشش اين شركت نظارت دقيق بركيفيت محصول محسوس است . نظر به اهميت افزايش كيفيت و توليد فرآورده هاي جديد، تلاشهاي اين شركت منجر به صدور نخستين پروانه واحد "تحقيق توسعه" از سوي وزارت محترم صنايع بنام "بهروز" شد. مركز تحقيقات صنايع غذايي ايران ( بهروز ) از سال 1370 كار خود را آغار نمود ، تا كنون موفقيت هاي ارزشمندي داشته است از جمله : دريافت پروانه آكروديته آزمايشگاهي از استاندارد ، همكاري با موسسه استاندارد در تدوين آيين نامه ها و ضوابط استانداردهاي جديد و اجراي پروژه هاي متعدد علمي با همکاری دانشگاه ها و همچنین عضویت در انجمنهای تخصصی مانند انجمن شرکتهای پخش ایران و سندیکای کنسرو و.....

محصولات :

تولید انواع سس سرد؛ سس گرم؛ کنسروهای غیر گوشتی؛ مرباجات و شوریجات